CCA2010

Cicle de Cants i Autors

El CCA és un Cicle de Cants i Autors, que pretén acostar a Granollers la música d’autor catalana contemporània que es fa arreu dels Països Catalans.
Un cicle humil que pretén mostrar propostes de cançó d’autor catalana en  formats reduïts i en espais que permeten una major connexió entre públic i artista.  A través de les inicials ja reconegudes CCA es mostra el treball detallat i personal que realitzen els artistes que participen al cicle. Aquest any es va utilitzar la plastilina, per mostrar el fet artesanal del cicle, cuidat fins a l’últim detall i l’elasticitat eclèctica del cicle.

CLIENT: L’ESQUERDA

cca10_nu_01Cicle de Cants i Autors

El CCA es un Ciclo de Cantos y Autores, que pretende acercar a Granollers la música de autor catalana contemporánea que se hace en los Países Catalanes.
Un ciclo humilde que pretende mostrar propuestas de canción de autor catalana en formatos reducidos y en espacios que permiten una mayor conexión entre público y artista. Mediante las iniciales, ya reconocidas CCA, se muestra el trabajo detallado y personal que realizan los artistas que participan en el ciclo. Este año se utilizó la plastilina, para mostrar el hecho artesanal del ciclo, cuidado hasta el último detalle y la elasticidad ecléctica del ciclo.

CLIENT: L’ESQUERDA

cca10_nu_01Cicle de Cants i Autors

CCA is a Festival of Songwriter’s, which aims to close to Granollers contemporary Catalan Songswriter’s music done in the Catalan Countries.
A humble cycle aims to show songwriting proposals Catalan reduced formats and spaces that allow a greater connection between audience and artist.Seguint amb la línia d’altres anys. Through the initials CCA,recognized yet, we transmit the detailed, personal work made ​​by artists participating in the cycle. This year we used the clay, to show the fact cycle craft, care to detail and elasticity cycle eclectic.

CUSTOMER: L’ESQUERDA

cca10_nu_01

Facebook   Twitter   Pinterest