CCA2012

Cicle de Cants i Autors

El CCA és un Cicle de Cants i Autors, que pretén acostar a Granollers la música d’autor catalana contemporània que es fa arreu dels Països Catalans.
Un cicle humil que pretén mostrar propostes de cançó d’autor catalana en formats reduïts i en espais que permeten una major connexió entre públic i artista.
Cinc anys de CCA i últim cicle. Aquest any és dóna total importància a les lletres de les cançons dels Cantautors, l’essència del festival. Alhora és crea una gràfica amb les inicials del CCA i jugant amb els CINC ANYS. Això permet tenir 5 cartells diferents i alhora generar material dinàmic per fer la difusió tant online com al carrer.

CLIENT: L’ESQUERDA

cca12_nu_01

Animació de la gràfica del cicle.

Cicle de Cants i Autors

El CCA es un Ciclo de Cantos y Autores, que pretende acercar a Granollers la música de autor catalana contemporánea que se hace en los Países Catalanes.
Un ciclo humilde que pretende mostrar propuestas de canción de autor catalana en formatos reducidos y en espacios que permiten una mayor conexión entre público y artista.
Cinco años de CCA y último ciclo. Este año se da total importancia a las letras de las canciones de los Cantautores, la esencia del festival. Asimismo se crea una gráfica con las iniciales del CCA y jugando con los CINCO AÑOS. Esto permite tener 5 carteles diferentes y al mismo tiempo generar material dinámico para hacer la difusión tanto online como en la calle.

CLIENTE: L’ESQUERDA

cca12_nu_01

Animació de la gràfica del cicle.

Cicle de Cants i Autors

CCA is a Festival of Songwriter’s, which aims to close to Granollers contemporary Catalan Songswriter’s music done in the Catalan Countries.
A humble cycle aims to show songwriting proposals Catalan reduced formats and spaces that allow a greater connection between audience and artist.
Five years of CCA and last cycle. This year is given full weight to the lyrics of Songwriters, the essence of the festival. It also creates a graph with the initials of the CCA and playing with FIVE YEARS (CINC ANYS). This allows to have five different posters while generating dynamic material for dissemination online and on the street.

CUSTOMER: L’ESQUERDA

cca12_nu_01

Animació de la gràfica del cicle.

Facebook   Twitter   Pinterest