CCA2011

Cicle de Cants i Autors

El CCA és un Cicle de Cants i Autors, que pretén acostar a Granollers la música d’autor catalana contemporània que es fa arreu dels Països Catalans.
Un cicle humil que pretén mostrar propostes de cançó d’autor catalana en formats reduïts i en espais que permeten una major connexió entre públic i artista. Aquest any el Cicle es caracteritzava per ser més íntim, acollidor, en format petit i sobretot fet a casa. Per això la tipografia feta de cordill amb les inicials característiques del CCA, des d’on pengen els concerts del cicle.

CLIENT: L’ESQUERDA

cca11_nu_01Cicle de Cants i Autors

El CCA es un Ciclo de Cantos y Autores, que pretende acercar a Granollers la música de autor catalana contemporánea que se hace en los Países Catalanes.
Un ciclo humilde que pretende mostrar propuestas de canción de autor catalana en formatos reducidos y en espacios que permiten una mayor conexión entre público y artista. Este año el Ciclo se caracterizaba por ser más íntimo, acogedor, en formato pequeño y sobre todo hecho en casa. Por eso la tipografía hecha de cordel con las iniciales características del CCA, desde donde cuelgan los conciertos del ciclo.

CLIENTE: L’ESQUERDA

cca11_nu_01Cicle de Cants i Autors

CCA is a Festival of Songwriter’s, which aims to close to Granollers contemporary Catalan Songswriter’s music done in the Catalan Countries.
A humble cycle aims to show songwriting proposals Catalan reduced formats and spaces that allow a greater connection between audience and artist. This year the cycle was characterized as more intimate, crafty, small format and especially homemade. So typography made ​​of twine with initials CCA features, from which hang the concerts of the cycle.

CLIENT: L’ESQUERDA

cca11_nu_01

Facebook   Twitter   Pinterest