Estudi

Petit espai especialitzat en Disseny GràficUn Disseny per a tothom, basat en la senzillesa, els detalls, la tipografia, la comunicació, la diferenciació, l’experiència, la investigació, l’esforç, el pragmatisme, la tecnologia, el treball artesanal, l’emoció… però sobretot un disseny amb concepte, contingut i amb finalitats. Motivació per la cooperació, la feina ben feta, el tracte humà i les idees. Proposa la teva necessitat, repte o sugeriment i trobarem una idea, solució per treballar-hi plegats.
Núria Farrés Llobet Dissenyadora gràfica amb més de 12 anys d’experiència en diferents estudis i agències de Barcelona. Estudia Gràfica Publicitària a l’Escola d’Art Serra i Abella, continuant la formació en Direcció d’Art a l’Escola de Creativos Complot. Postgrau de Disseny i Aplicació de la Identitat Corporativa a Elisava. Cursos relacionats amb el disseny web i multimèdia a Fak D’Art i a la Universitat Oberta de Catalunya UOC.
Formació constant a través de tallers, workshops, conferències i seminaris. Sòcia de l’ADG-FAD. Descarregar CV
Ens acompanyen… Fotògrafs, Il·lustradors, Programadors, Interioristes, Escenògrafs, Gestors de xarxes socials, Copywriters… Ja que cada projecte és diferent i requereix coneixements específics de cada disciplina.
En parlen…2013
ETERVISUAL
PRETTY WINES
Blog “De gran..vull ser petit”
2012
CRADONIZER, The best of business card design
2011
Blog de disseny gràfic Cosas Visuales
Blog Packaging of the World
Entrevista a Pistache Moustache
Article a ClubDarwin.net
Blog SIEMPRE COMUNICANDO
CREATIVE-INSPIRATION
2006
Guanyadora del concurs de cartells de la Festa Major 2006 de Granollers.
Publicació del Projecte Identitat corporativa i disseny interior de la bolera NEX al llibre IMAGEN GRÁFICA aplicaciones en espacios públicos. Editorial MAOMAO PUBLICATIONS 2006.Facebook   Twitter   Pinterest