CCA 2008

Cicle de Cants i Autors

El CCA és un Cicle de Cants i Autors, que pretén acostar a Granollers la música d’autor catalana contemporània que es fa arreu dels Països Catalans.
Un cicle humil que pretén mostrar propostes de cançó d’autor catalana en  formats reduïts i en espais que permeten una major connexió entre públic i artista. Cartell pel primer Cicle, es van fer quatre cartells, un per cada dia de cicle, i junts en formaven un cartell gran, així s’aconseguia màxima visibilitat al carrer. A través la tipografia i d’un procés de pintura artesanal s’expressa el treball de la realització de les pròpies lletres i músiques dels cantautors.

CLIENT: L’ESQUERDA

cca08_nu_01Cicle de Cants i Autors

El CCA es un Ciclo de Cantos y Autores, que pretende acercar a Granollers la música de autor catalana contemporánea que se hace en los Países Catalanes.
Un ciclo humilde que pretende mostrar propuestas de canción de autor catalana en formatos reducidos y en espacios que permiten una mayor conexión entre público y artista. Cartel para el primer ciclo, se hicieron cuatro carteles, uno para cada día de ciclo, y juntos formaban un cartel grande, así se conseguía máxima visibilidad en la calle. A través la tipografía y de un proceso de pintura artesanal se expresa el trabajo de la realización de las propias letras y músicas de los cantautores.

CLIENTE: L’ESQUERDA

cca08_nu_01Cicle de Cants i Autors

CCA is a Festival of Songwriter’s, which aims to close to Granollers contemporary Catalan Songswriter’s music done in the Catalan Countries.
A humble cycle aims to show songwriting proposals Catalan reduced formats and spaces that allow a greater connection between audience and artist. Poster for the first cycle, there were four posters, one for each day of the festival, and together formed a large poster and achieved maximum visibility on the street. Through a process of typography and painting craft work we ecpress the realization of his own lyrics and music of singer-songwriters.

CUSTOMER: L’ESQUERDA

cca08_nu_01

Facebook   Twitter   Pinterest