CCA2009

Cicle de Cants i Autors

El CCA és un Cicle de Cants i Autors, que pretén acostar a Granollers la música d’autor catalana contemporània que es fa arreu dels Països Catalans.
Un cicle humil que pretén mostrar propostes de cançó d’autor catalana en  formats reduïts i en espais que permeten una major connexió entre públic i artista. A través de les inicials ja reconegudes CCA es mostra el treball detallat i personal que realitzen els artistes que participen al cicle a través la tècnica del collage. El collage ens serveix per comunicar la varietat d’artistes, l’elaboració del cicle, el fet d’unir diferents propostes per tal d’aconseguir un cicle dinàmic i expressiu.

CLIENT: L’ESQUERDA

cca09_nu_01Cicle de Cants i Autors

El CCA es un Ciclo de Cantos y Autores, que pretende acercar a Granollers la música de autor catalana contemporánea que se hace en los Países Catalanes.
Un ciclo humilde que pretende mostrar propuestas de canción de autor catalana en formatos reducidos y en espacios que permiten una mayor conexión entre público y artista. A través de las iniciales ya reconocidas CCA se muestra el trabajo detallado y personal que realizan los artistas que participan en el ciclo a través la técnica del collage. El collage nos sirve para comunicar la variedad de artistas, la elaboración del ciclo, el hecho de unir diferentes propuestas para conseguir un ciclo dinámico y expresivo.

CLIENTE: L’ESQUERDA

cca09_nu_01Cicle de Cants i Autors

CCA is a Festival of Songwriter’s, which aims to close to Granollers contemporary Catalan Songswriter’s music done in the Catalan Countries.
A humble cycle aims to show songwriting proposals Catalan reduced formats and spaces that allow a greater connection between audience and artist. With the initials CCA we transmit the detailed work carried out by staff and artists participating in the festival using a collage technique. Collage serves to communicate the variety of artists, making the series, the fact of joining several proposals to achieve a dynamic and expressive cycle.

CUSTOMER: L’ESQUERDA

cca09_nu_01

Facebook   Twitter   Pinterest